'U TEŠKOM SAM ŠOKU' / Miletićev nasljednik na čelu katoličkih skauta uhićen zbog pedofilije: 'Užas i gnjusobu treba najstrože sankcionirati!'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

'I ova odvratnost pokazuje da nam je nužan antipedofilski zakon koji je najavio moj kolega Nikola Grmoja. Za pedofile i one koji brane ili promiču pedofiliju nema mjesta na slobodi u hrvatskom društvu', poručio je Miletić

13.8.2021.
12:12
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je Index objavio da je uhićen 24 -godišnjak koji je bio na čelu Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije i to zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, oglasio se bivši vođa tamošnjeg Zdruga katoličkih skauta Marin Miletić.

Kada je Miletić otišao u politiku i postao saborski zastupnik Mosta, na čelu Zdruga katoličkih skauta zamijenio ga je 24-godišnjak koji je uhićen zbog pedofilije. Zgrožen tim saznanjem, Miletić je objavio status na Facebooku koji prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZMJENE KAZNENOG ZAKONA /

Više nema zastare za pedofile, veće kazne zlostavljačima, a uvodi se i sasvim novo kazneno djelo

Image
IZMJENE KAZNENOG ZAKONA /

Više nema zastare za pedofile, veće kazne zlostavljačima, a uvodi se i sasvim novo kazneno djelo

'Nužan antipedofilski zakon koji je najavio Grmoja'

"Užas i gnjusobu pedofila treba najstrože sankcionirati! U teškom šoku sam nakon pročitane vijesti o pedofilu unutar katoličkih skauta. Posebno boli da je takav naslijedio lokalno vođenje katoličkih skauta Riječke nadbiskupije nakon što sam ja prije godinu i pol dana izašao iz organizacije. Najoštrije osuđujem ovog i svakog drugog pedofila gdje god on bio i čime god se on bavio. Zločin pedofilije je najodvratniji i najgnjusniji čin koji odrastao čovjek može učiniti prema djeci.

I ova odvratnost pokazuje da nam je nužan antipedofilski zakon koji je najavio moj kolega Nikola Grmoja.
Za pedofile i one koji na bilo koji način brane ili promiču pedofiliju NEMA mjesta na slobodi u hrvatskom društvu.
Očekujem od institucija da će pravedno kazniti dotičnog pedofila koji je ovime izdao sve temelje katoličkih skauta, crkve i zdravog razuma. Pozivam sve koji na bilo koji način dobiju bilo kakve informacije o bilo kojem pedofilu - neka odmah istog prijave policiji", napisao je Miletić u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo