'PROZIVANJA SU ČISTA POLITIKA' /

Vlahušić demantirao glasine: 'Radovi u Zagrebačkoj idu dalje'

Image

Gradonačelnik Andro Vlahušić je na današnjoj konferenciji za medije o Zimskom festivalu kazao i ponešto o pitanju Zagrebačke ulice i radova koji su u toj ulici stopirani.

14.1.2016.
14:10
VOYO logo

'Zagrebačka ulica je jedna sasvim normalna ulica kakve su i ostale u RH i u kojoj se vode radovi. Dakle, napravila se projektna dokumentacija, prijavilo se gradilište, započeli radovi. Tako je napravljeno sa svakom drugom ulicom pa i sa Zagrebačkom ulicom. Jedina cesta koja je uknjižena na Grad Dubrovnik je Ulica Iva Vojnovića, od 1945. godine pa nadalje,' izjavio je Vlahušić te dodao kako čak ni 'Ilijina glavica nije imala riješene imovinsko-pravne odnose iako je dobila dozvolu 1983. godine'.

Također je dodao kako radovi u Zagrebačkoj teku i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nakon što smo napravili sve po propisu i kao što to rade svi u Hrvatskoj, inspektor je izašao na teren, dao je rok da neke nepravilnosti ispravimo i na tome se radi. Radovi u Zagrebačkoj zasad teku na način kako je to naložila sama inspekcija, a u sljedećih 10-ak dana će biti poznato hoće li se raditi do kraja ili samo jedan dio. Nalaz inspektora je korektan, a Zagrebačka se diže na tu razinu zbog politike. Kako je HEP radio svoje radove? To se nitko nije zapitao,' kazao je.

Više o ovoj konferenciji za medije pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo