Vlada se pohvalila, pa je građani žestoko 'ispljuskali'

Osnažena zadržavanjem kreditnog rejtinga, Vlada se odlučila pohvaliti na Facebooku.

10.9.2012.
7:32
VOYO logo

"Bio je ovo tjedan dobrih vijesti", pohvalila se Vlada na svom službenom profilu na Facebooku. Kao velike ovotjedne uspjehe navela je zadržavanje kreditnog rejtinga, upućivanje Nacionalne strategije razvoja zdravstva Saboru, početak rada radne skupine za izradu Zakona o registriranom partnerstvu, rekordnu turističku sezonu te pokretanje racionalizacije broja državnih agencija, a sve uz napomenu: "Svaki tjedan je bitan."

I dok su mnogi korisnici Facebooka Vladi iskreno čestitali na uspjehu, pa je prikupila više od 170 "lajkova", samohvala je "zaradila" i puno negativnih komentara ogorčenih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ček malo, jeste vi normalni?'

"Tjedan dobrih vijesti? U kojoj to državi? Dajte mi posao pa ću možda i biti sretan, život mi se raspada, a vi se zezate na naš račun", napisao je jedan od Facebook prijatelja Vlade. "Koji cinizam... Užas jedan kako se sprdaju sa siromašnim narodom", komentar je drugog građanina, dok je treći zaključio: "Treba nekako opravdati visoke plaće i sve one beneficije..."

Među komentarima našao se i sljedeći: "Ček malo, jeste vi normalni? Pa dobro, dragi moji, kaj je s vama, većina ljudi jedva preživljava, bori se za svaku kunu, a vi ih tu lagano prckatate dobar tjedan... Halo! Zemlja zove Vladu Republike Hrvatske, tu vlada jad i bijeda, vratite se i pomozite nam izaći iz ovoga... A da, vi pomažete samo sebi, zato vam je i bio dobar tjedan... Sram vas može biti...", pište također u jednom od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo