Gaf na društvenoj mreži /

Vlada izgubljena u vremenu: Rekord Sare Kolak otprije godinu dana proglasili današnjim?!

Image
Foto: Screenshot/Twitter/Vlada R. Hrvatske

Sličan gaf Vladini Twitteraši načinili su ranije ove godine, kada su osvajačem Australian Opena u parovima proglašili Marka, a ne Matu Pavića

15.7.2018.
17:47
Screenshot/Twitter/Vlada R. Hrvatske
VOYO logo

Bacačica koplja, olimpijska pobjednica Sara Kolak propušta čitavu sezonu zbog operacije lakta koju je u veljači obavila u SAD-u. Zbog rehabilitacije ne može nastupati u ovoj sezoni, no to očito ne zna PR služba Vlade RH, koja je putem Twittera objavila čestitku mladoj atletičarki za rekord postignut - prije godinu dana.

Kolak je, naime, 9. srpnja prošle godine u švicarskoj Lausannei bacila koplje na 68,43 metara, čime je oborila osobni i hrvatski rekord. Nekim čudom Vlada se tog rezultata sjetila godinu dana kasnije, bez naznake da je riječ o rezultatu iz prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, čitav Vladin Twitter danas je u nogometnim temama, pa je stoga moguće da je PR-ovcima stigla naredba da nastave istim tempom, čestitajući i drugim hrvatskim sportašima na uspjesima. Vjerojatno pri tome nisu mislili na događaje stare više od godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot, Twitter, Vlada RH

Sličan gaf Vladini Twitteraši načinili su ranije ove godine, kada su osvajačem Australian Opena u parovima proglašili Marka, a ne Matu Pavića. Ispalo je time da je ministar rada i mirovinskog sustava osvojio Grand Slam, a ne splitski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo