'Vjerojatno bih i ja otišao u Brazil, ali bih možda razmislio da si sam platim put'

'Veseli me nedavna izjava Luke Modrića kada su ga pitali ima li još snage s obzirom na napornu klupsku sezonu, a on je dao odgovor koji vrijedi za sve nas: 'Za Hrvatsku uvijek imamo snagu.

12.6.2014.
16:03
VOYO logo

U Vukovaru je HDZ predstavio Kolindu Grabar-Kitarović kao službenu kandidatkinju za predsjednićke izbore, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko među ostalim je komentirao i Svjetsko prvenstvo u Brazilu, piše Jutarnji list. Kazao je da je on u ovom slučaju iracionalan te da očekuje pobjedu. Istaknuo je i izjavu jednog našeg igrača.

''Veseli me nedavna izjava Luke Modrića kada su ga pitali ima li još snage s obzirom na napornu klupsku sezonu, a on je dao odgovor koji vrijedi za sve nas: 'Za Hrvatsku uvijek imamo snagu.' Vjerujem u te momke i želim im sve najbolje'', rekao je Karamarko, kojeg su novinari pitali bi li on, da je premijer, otišao na utakmicu Brazil - Hrvatska, kao što je to učinio Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vjerojatno bih otišao tamo, ali bih možda razmislio da si sam platim put. Ali, nemojmo ga zbog toga previše osuđivati. Bit će tamo puno predsjednika i premijera. Pustimo to.'' http://brazil.jutarnji.hr/karamarko--nemojmo-osudivati-milanovica-zbog-puta-u-brazil--vjerojatno-bih-i-ja-tamo-otisao-/1198751/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo