U vinariju s diplomom /

Vino u potocima, ali na najviši znanstveni način: U Požegi prvi studij koji će se vinima i hranom baviti na STEM način

Na jesen će Hrvatska biti bogatija za preddiplomski stručni studij enogastronomije u Požegi

22.5.2021.
9:00
VOYO logo

Bit će to prvi ovakav studij koji će se vinima i hranom baviti na STEM način, no njegova uloga neće biti samo napuniti glavu znanjem, a trbuh hranom, već ima i jasan demografski cilj.

Što je studentima na meniju provjerio je RTL-ov Tin Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je ovo studij koji se enogastronomijom bavi na STEM način; dakle, znanost, tehnologija, inženjerstvo, matematika na tanjuru, a o čemu je riječ i zašto, pogledajte u prilogu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo