opet izaziva / Vijesti.hr u posjedu SMS poruke Dražena Kelemineca u kojoj ponovno poziva u Srb

Keleminec sms porukom ponovno poziva na prosvjed, a prošle godine antifašistički skup u Srbu nazvao je balom vampira.

26.7.2017.
11:37
VOYO logo

Danas u jutarnjim satima Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava poslao šokantan SMS mnogima, a on se odnosi na skorašnje obilježavanje 76. obljetnice antifašističkog ustanka u Srbu, koji će se održati ove subote te poziva na prosvjedni skup. 

SMS poruku prenosimo u cjelosti: "Dana 29. 07..u subotu 8 godinu odlazimo u Srb i protivimo se veličanju četničkih zločina nad Hrvatskim narodom. Povodom toga pozivamo vas na prosvjedni skup u Srbu dana 29. 07../subota/ s početkom od 11,00 sati. Okupljanje u Bruvnu do 10,00 sati i zajednički odlazak u koloni do Srba. Ponesite Hrvatske barjake. Za dom spremni !.D. Keleminec". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine Keleminec se pojavio u Srbu i održao govor na razglasu u kojemu je antifašistički skup u Srbu nazvao balom vampira, te poveo skandiranje "Za dom spremni". Tada je izjavio: "Nitko mi ne može zabraniti pozdrav Bog i Hrvati i 'Za dom spremni'! Nitko mi ne može zabraniti barjak sa bijelim poljem, koji je hrvatski barjak", poručio je na alternativnom skupu u Srbu, gdje se održava godišnjica antifašističkog ustanka. Tada je naveo da Milorad Pupovac održava svoj bal vampira "ispred četničkog spomenika" i da je "tu počela agresija na Domovinski rat".

Image
Foto: Screenshot

S obzirom na ovu poruku čini se da će i ove godine u Srbu biti jako napeto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo