IGRE BEZ GRANICA /

Vijesti.hr ekskluzivno otkrivaju Vladin plan C: ukoliko Mađarska zatvori svoju granicu, Hrvatska će izbjeglice vratiti Srbiji!

Također, doznajemo i da su Slovenci sinoć poslali dokumente u kojima stoji da Hrvatskoj žele vratiti 800 izbjeglica, no njihov je zahtjev Vlada odbila

23.9.2015.
14:05
VOYO logo

Još prije nekoliko dana ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić otkrio je da hrvatska Vlada ima pripremljen plan C u slučaju da Mađarska zatvori svoju granicu i tako onemogući slobodan prolaz izbjeglicama na svoj teritorij.

Kako neslužbeno doznajemo, ukoliko Mađari 'spuste rampu' hrvatske vlasti namjeravaju aktivirati plan po kojem bi izbjeglice vratili Srbiji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, doznajemo i da su Slovenci sinoć poslali dokumente u kojima stoji da Hrvatskoj žele vratiti 800 izbjeglica, no njihov je zahtjev Vlada odbila.

Podsjetimo, Vlada je aktivirala plan B nakon samo nekoliko dana izbjegličke krize kada se više nije mogla nositi s masovnim priljevom izbjeglica. Tada su izbjeglice organizirano prevožene na granice sa Slovenijom i Mađarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo