Vidošević za Josipovića: Ne hodanju u čarapama!

Nadan Vidošević, koji je na izborima u nedjelju završio na odličnom četvrtom mjestu, odlučno se javno izjasnio: 'Podršku dajem Ivi Josipoviću.'

30.12.2009.
21:59
VOYO logo

Gostujući u Dnevniku HTV-a, četvrtoplasirani predsjednički kandidat Nadan Vidošević konačno je javno izrazio potporu jednom od dvojice pobjednika prvog kruga.

"Ja sam za ono što nije valjanje u blatu, što nije hodanje u čarapama. Mi se gledamo i definiramo kroz predsjednika Republike", kazao je šef Hrvatske gospodarske komore koji je zbog kandidature izbačen iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izravan upit znači li to da podržava SDP-ovca Ivu Josipovića, a ne Milana Bandića, koji je doslovno hodao u čarapama po snijegu prilikom odavanja počasti palim braniteljima u Dubravama kod Brčkog, Vidošević je potvrdio:

"Ja sam rekao. Podršku dajem Ivi Josipoviću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidošević je, podsjetimo, osvojio 11,3 posto glasova, a između njega i Bandića plasirao se HDZ-ov Andrija Hebrang s oko 12 posto glasova. HDZ je odlučio ne podržati javno niti jednog od kandidata, iako su zadarski i makarski HDZ-ovci na svoju ruku izrazili podršku Bandiću.

Prethodni članak:

arti-200912270460006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo