'svi bi se držali za vodove...' / VIDEO Zagrebački vatrogasci gasili vatru na tramvaju pa sve popratili prigodnom pjesmom. Oglasio se i glazbenik

Image

Na ZET-ovom tramvaju izbio je požar, vatrogasci su intervenirali, sjevale su i iskre na krovu... baš prigodno da puste pjesu grupe 'Vatra'

6.7.2023.
8:49
VOYO logo

U srijedu poslijepodne izbio je požar na ZET-ovom tramvaju u Zagrebu tijekom prometne špice u blizini Učiteljskog fakulteta u Savskoj ulici.

Ozlijeđenih nije bilo, a vatrogasce je njihova intervencija na krovu tramvaja dok sijevaju iskre, očito inspirirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavili su naime video s krova tramvaja uz stihove "mi bi se držali za vodove, na krovu 14-tice, sijevale bi iskre".

Oživjeli su tako legendarne stihove grupe "Vatra" i oduševili mnoge na društvenim mrežama. Javio se i Ivan Dečak iz Vatre, donosi Večernji list, i rekao da vatrogasci zaista žive njegove stihove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački vatrogasci su mu odgovorili s molbom da ne piše pjesmu o padu aviona...

Inače, vatrogasci su pozvali na već tradicionalno druženje u kvartu i to u Travnom 8. srpnja gdje će od 9.30 do 12.30 za djecu imati izložbu opreme i vozila, učit će i kako preživjeti požar i druge nepogode te dati iskustva iz prakse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davat će i savjete kako ugasiti požar i to sve u Ulici Božidara Magovca, istočno od Mamutice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Za gašenje požara, vatrogascima dostupno i novo sredstvo! Koriste ga Nijemci, Austrijanci, Portugalci i Španjolci, kada će Hrvati?

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo