VIDEO: /

'U ovoj državi se tajkune očito ne smije dirati'

Financijsko uništavanje svoje tvrtke radnice Kamenskog nipošto ne žele prešutjeti, niti onima čije su malverzacije do toga dovele dopustiti da mirno spavaju.

15.11.2011.
13:00
VOYO logo

http://static.bambuser.com/r/player.swf?username=net.hr

11:50

"Kad je riječ o stečaju i upisu vlasništva nad nekretninama intenzivno se radi i sudski postupci su u tijeku. A što se tiče kupovine Dalte državno odvjetništvo tvrdi da još nije dobilo izvještaje od policije", rekao je Celakoski nakon sastanka u DORH-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:27 Dvije radnice otišle su na razgovor u DORH.

11:20 "Dok bivšeg direktora Crlenjaka ne ispitaju ne možemo očekivati da će se klupko oko ove nekretninske svinjarije rasplesti", mišljenja je Celakoski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:17Teodor Celakoski iz Prava na grad iznio je svoje nezadovoljstvo te Antuna Crlenjaka prozvao kao glavnu poveznicu između Kutle, Pavića i Todorića.

"Ovdje je riječ o jednoj hobotnici, a pitanje je do kuda sežu ti kraci. Pavić i Todorić, iako su uključeni u sumnjive transakcije tvrtke, nisu predmet istrage. Nije očito moguće dirati u medijske, građevinske i trgovačke tajkune", rekao je Celakoski i dodao kako neki očito nisu dostupni izvidima nadležnih institucija.

11:14 Javno su prozvale i sudove, za koje smatraju kako presporo rade.

11:11 "Došli smo pred vrata DORH-a da potvrdimo kako glavni krivci za propadanje Kamenskog i kriminal u našoj tvrtki moraju doći ovdje", rekla je jedna od radnica te prozvala poimence ljude koje smatra odgovornima za kriminal u Kamenskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

11:08 Pred DORH-om je razvijen ogromni transparent - fotokopija naslovne stranice kaznene prijave za Kamensko.

11:00 Radinice Kamenskog okupile su se pred zgradom DORH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je i najavljeno pred sjedištem Državnog odvjetništva održao se prosvjed imena: 'Što se čeka?', na kojem su svoje nezadovoljstvo radom te institucije izrazile radnice Kamenskog, Pravo na grad i Zelena akcija.

Naime, radnice Kamenskog te udruge Pravo na grad i Zelena akcija još su 15. prosinca 2010. godine predali kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv Uprave i Nadzornog odbora te velikih dioničara Kamenskog, kako bi razotkrili sustavno uništavanje tvornice radi mešetarenja vrijednim nekretninama.

Po posljednjim medijskim napisima, istraga je navodno pokazala da su u aferu oko Kamenskog upletena neka zvučna imena, poput Miroslava Kutle i Ninoslava Pavića.

ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo