VIDEO: / Studentski kapelan - 'Nisam sreo momka koji je sretan što masturbira'

Iako je snimljen tijekom 2012.

23.11.2013.
10:08
VOYO logo

Korisnik na YouTubeu koji je objavio video tvrdi da je razgovor s kapelanom Damirom Stojićem snimljen u prosincu 2012. godine te da ga nije htio objaviti zbog zabrinjavajućih i pomalo šokantnih izjava, no promijenio je mišljenje uoči nadolazećeg referenduma o braku.

''Što tek studentski kapelan iz Zagreba propovjeda na tjednoj bazi propovjeda tisućama mladih?'', upitala se osoba koja je objavila video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira! Niti djevojku. Dapače žena ima veću frustraciju kada sazna da muž masturbira'', poručio je, između ostalog, kapelan Stojić.

Podsjetimo, Stojić je već od prije poznat hrvatskoj javnosti po oštrim kritikama zdravstvenog odgoja, a gostovao je i u emisiji Nedjeljom u 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju sa studentskim kapelanom pogledajte ovdje: //www.youtube.com/embed/tdPmQzc3xWE

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo