VIDEO: / Salve ovacija uz skandiranje 'Ivo, Ivo..'

Prvi rezultati izlaznih anketa predsjedničkih izbora u stožeru Ive Josipovića izazvali su veliko oduševljenje. Postotak od 64,6 prema Bandićevih 35,4 posto pozdravljen je gromoglasnim pljeskom.

10.1.2010.
21:17
VOYO logo

Šef Josipovićeve kampanje Mirando Mrsić rekao nam je kako nije nimalo iznenađen ovakvim rezultatom. Kaže kako je on očekivan i kako smatra da je ovakav postotak rezultat negativne kampanje koju je Milan Bandić vodio proteklih dana.

"Ovo je definitivno bio referendum o tome kakvu Hrvatsku želimo i građani su se odlučili za modernu Hrvatsku, a ne za onu koje se ne želimo sjećati", naglasio je Mrsić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i kako ih odaziv birača u BiH nije zabrinuo, te kako očekuje da iz Bandićevog stožera na kraju dana dobiju čestitku, jer je to civilizirani potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je očekivano – i to baš ovoliko. Mislim da će današnji rezultat biti i veći'', rekla je Ingrid Antičević-Marinović. Na pitanje je li se zabrinula oko odaziva u BiH, odgovorila je: ''Ni najmanje.''

''U Hercegovini nisu samo birači HDZ-a ili Milana Bandića'', rekla je Antičević-Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Josipović u stožeru se pojavio oko 21 sat, u pratnji supruge Tatjane i kćeri Lane, a odmah za njim stigao je i Zoran Milanović.

Uz veliki broj SDP-ovaca, na slavlje u HND došli su i Dijana Pleština, Ivan Račan, Petar Stipetić, Dragutin Lesar, Ankica Lepej, Branko Borković Jastreb, Josip Kregar, Milorad Pupovac, Vesna Pusić, Radimir Čačić, Kemal Monteno, Matija Dedić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201001100239006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo