šef sdp-a: / VIDEO 'Šaljemo u proceduru zahtjev za raspuštanjem Sabora i raspisivanje izbora'

Bernardić je kazao kako je postalo jasno da je predsjednik Vlade duboko upleten u aferu izvlačenja više od 500 milijuna kuna za savjetničke usluge

16.5.2018.
9:49
VOYO logo

Hrvatski sabor danas raspravlja o Agrokoru i prijedlogu 36 oporbenih zastupnika o izmjeni Odluke o osnivanju saborskog istražnog povjerenstva za Agrokor te o SDP-ovu prijedlogu o izmjeni Zakona o sprečavanju sukoba interesa, točkama koje su stavljene na raspravu zahvaljujući novom saborskom Poslovniku i oporbenim inicijativama, a sve kako bi se na plenarnoj sjednici raspravljalo o aferi "Hotmail" i stanju u Agrokoru.

Raspravu je u Saboru otvorio predsjednik SDP-a, Davor Bernardić koji je kazao kako je postalo jasno da je predsjednik Vlade duboko upleten u aferu izvlačenja više od 500 milijuna kuna za savjetničke usluge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plenković je sve znao, to potvrđuje sadržaj mailova. Poručujem da ovaj put neće proći pokušaj kupovanja vremena, banaliziranja, skretanja s teme. Političku odgovornost predsjednika Vlade ne očekujem, jer je nema, ali se pitam gdje je nestala politička odgovornost svih vas koji ste glasali za Martinu Dalić prilikom glasanja o njenom opozivu.

Hrvatska se nalazi u izvanrednom stanju i stoga SDP šalje u proceduru zahtjev i za raspuštanjem Sabora i raspisivanje izbora", kazao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo