udomljena Kika / VIDEO Pas kojeg je predsjednica udomila stigao na Pantovčak!

U subotu će se na Pantovčaku održati Dani otvorenih vrata posvećeni životinjama u skloništima

24.10.2018.
16:04
VOYO logo

Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu izmješteanja ureda u Virovitičko - podravskoj županiji udomila je mješanku labradora i terijera Kiku iz virovitičkog skloništa. Iz njenoga ureda su kazali kako je to bio spontani čin. "Baš osjete da treba privući pozornost, a sad se baš umilila, prekrasna je", komentirala je predsjednica tada.  

Pas Kika je danas stigao na Pantovčak, a u subotu će se na Pantovčaku održati Dani otvorenih vrata posvećeni životinjama u skloništima. Udomljena Kika dobila je kućicu na kojoj je njeno ime upisano slovima u bijelo-crvenoj kombinaciji, a sve troškove skrbi za psa snosit će predsjednica.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jé padelarić, ma j’ mojá i najlipša i najboja na svitu!", poručila je Grabar-Kitarović na Facebooku što misli o svojoj ljubimici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja, ranije je kazao kako pohvaljuje poruku koju je predsjednica odaslala udomljavanjem. "Treba izabrati udomljavanje umjesto kupnje. Stoga ćemo poslati na Pantovčak korisne stvari za Kiku koja će se, vjerujemo, veseliti", rekao je Luka Oman, predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Ova brkata ljepotica stara je šest mjeseci i sigurno će, ako joj to dopuste, svojim nepodopštinama dobro uveseljavati uvažene goste na Pantovčaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, za sada, čini se, nema unutra. Kućica je spremna. Predsjednica je sama platila izradu i sama će plaćati sve troškove vezane za Kiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo