NOVO LICE / VIDEO Most objavio: Marija Selak Raspudić na listi za parlamentarne izbore!

'Posljednjih godina sramotnim i vjerolomnim političkim trgovinama ugled Sabora je srozan', kaže Selak Raspudić

20.5.2020.
16:12
VOYO logo

Most je na svojoj Facebook stranici objavio video u kojem se Marija Selak Raspudić predstavila kao nezavisna kandidatkinja na listi Mosta na parlamentarnim izborima. 

"Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena. Postoje trenuci, a ovo teško i otuđeno proljeće zasigurno je jedan od njih, kada se svaki slobodan građanin ove zemlje zapita treba li i dalje podnositi pasivnu zloporabu vlasti ili se treba i sam aktivno uključiti u političke procese te ponuditi svoje znanje, sposobnosti i vještine na raspolaganje građanima svoje zemlje", kazala je u predstavljanju Selak Raspudić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih godina sramotnim i vjerolomnim političkim trgovinama ugled Sabora je srozan, a pogažena je politička volja građana. Onemogućuju se referendumi, raspisuju se izbori usred pandemije, onemogućuje se i elektroničko i dopisno glasovanje, a sve s ciljem da se smanji ionako mala participacija građana na izborima", poručila je. 

"Odlučila sam se kandidirati kao neovisni kandidat na listi Mosta, opcije koju prepoznajem kao poštenu i usmjerenu prema budućnosti", kazala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko dana propali su razgovori Mosta i Domovinskog pokreta Miroslava Škore o zajedničkom izlasku na izbore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo