VICE BATARELO VRIJEĐA I POKUŠAVA LJUDE PREOBRATITI NA FEJSU: / 'Obratite se, vjerujte u zaručnicu Isusa, Crkvu'

Image
Foto: Jurica Galoic / PIXSELL

Vice Vincent Batarelo poručio je svim 'nositeljima političke korektnosti' da će doživjeti poraz i propast ako se ne obrate na katoličanstvo

1.3.2019.
12:12
Jurica Galoic / PIXSELL
VOYO logo

Vice Vincent Batarelo, istaknuti član zaklade Vigilare i jedan od organizatora Hoda za život, inače poznat po svojim konzervativnim stavovima, ima novu poruku za sve "nositelje političke korektosti" u Hrvatskoj kojima je posvetio svoj Facebook status.

"Poruka nositeljima političke korektnosti u Hrvatskoj. Politička korektnost (PK) je nova sekularna religija koja propovijeda da nikakav govor se ne bi smio izustiti (ili napisati) koji izravno izaziva politički koreketne ideje i dogme. "Progresivci", "naprednjaci", "lijevo-liberali", "militantni sekularisti" i općenito cmizdravci (naročito političari i novinarčići) će sve i svakoga etiketirati koji se s njima ne slaže da govori "jezik mržnje", što je postala tako ofucana fraza da u biti ne znači ništa", piše Batarelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj je post zaključio dramatičnom porukom: "Imate izbor vi vijesnici nove PK, obratite se i postanite katolici, vjerujte u Isusa Krista i Njegovoj zaručnici - Katoličkoj Crkvi, govorite istinu i zastupajte slobodu i gradite zapadnu kršćansku civilizaciju. Inače ste osuđeni na poraz i propast. Povijest to pokazuje".

Čitav njegov status možete pročitati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo