I PROMOCIJA VIDEOSPOTA / Veliki tulum zagrijat će vas za koncert Marija Biondija

Image

Tjedan dana dijeli nas do dolaska talijanske zvijezde soula i jazza u našu zemlju, a tim povodom organiziran je još jedan „tulum za zagrijavanje“ - bit će to promocija video spota i nastup dobitnika Porina, Igora Geržine u Saxu, ove srijede u 21 sat!

7.10.2014.
13:27
VOYO logo

Koncert talijanske senzacije Marija Biondija koji 14. listopada nastupa u Lisinskom, privukao je znatiželju brojnih vinara, glazbenika i poznatih ličnosti iz eno – gastro svijeta, a ulaznice za koncert kupuju se diljem Hrvatske.

Tjedan dana dijeli nas do dolaska talijanske zvijezde soula i jazza u našu zemlju, a tim povodom organiziran je još jedan  „tulum za zagrijavanje“ - bit će to promocija video spota i nastup dobitnika Porina, Igora Geržine u Saxu, ove srijede u 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon druženja u Alfresco bar-u, u organizaciji Biondijeva hrvatskog fan cluba, poznati glazbenik koji karijeru gradi u inozemstvu i dobitnik Porina, Igor Geržina, svoju je promociju videospota zamislio kao druženje i onih koji iščekuju koncert Marija Biondija -  jer i sam je Geržina obožavatelj Biondijevog djela!

Stoga sve pozivamo da 8. listopada, u 21 sat, dođu u klub SAX kako bi uveličali promociju Geržininog videospota „Stay Cool & Play Sax“ te da se nakon toga opuste i zabave uz odličnu glazbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz je naravno besplatan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo