'Dosje Jarak' / Neviđen i kompleksan, Andrija Jarak predstavlja prvu epizodu svog serijala o najtežim zločinima u Hrvatskoj

Image
Foto: RTL

Andrija Jarak u dokumentarnom serijalu true crime žanra donosi novu perspektivu i informacije o zločinima koji su promijenili zemlju. Prekaljeni reporter o dramatičnim događanjima izvještavao je uživo, a danas, s vremenskim odmakom, traži konačne odgovore i slaže slagalicu brutalnih zločina

25.10.2023.
12:52
RTL
VOYO logo

Andrija Jarak i RTL ekskluzivnom projekcijom za medije večeras predstavljaju prvu epizodu 'Dosjea Jarak' - dokumentarnog serijala koji otvara najteže zločine hrvatske povijesti. Uzvanici će na projekciji gledati prvu epizodu, koja tematizira ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Jarak sa svojim timom rasvjetljuje događaje koji su prethodili, ali i uslijedili nezapamćenoj tragediji koja je šokirala cijelu Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedinstvenim autorskim pristupom 'Dosje Jarak' baca novo svjetlo na nezapamćene zločine te donosi emotivne ispovijesti sugovornika pogođene ovim tragedijama.

Image
Foto: RTL

Andrija Jarak u dokumentarnom serijalu true crime žanra donosi novu perspektivu i informacije o zločinima koji su promijenili zemlju. Prekaljeni reporter o dramatičnim događanjima izvještavao je uživo, a danas, s vremenskim odmakom, traži konačne odgovore i slaže slagalicu brutalnih zločina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad neviđen, kompleksan, rađen po najvišim produkcijskim standardima - 'Dosje Jarak' vrhunski je televizijski proizvod, koji, uz Andriju Jarka, potpisuje autorski, redateljski i scenaristički potpisuje Dario Todorović.

Image
Foto: RTL

Uz njih, na 'Dosjeu Jarak' kao istraživačka novinarka radi Marijana Čikić, Lutvo Mekić direktor je fotografije, Rudolf Sačer majstor tona, Petar Janjić je snimatelj, a Ivan Bajt je grafički dizajner. U jedinstvenu cjelinu, 'Dosje Jarak' složila je montažerka Ivana Rogić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dosje Jarak' spreman je za otvaranje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo