BAND OF BROTHERS 2017. /

Vatrogasci Supetar: u 66-godišnjoj povijesti njihovog društva Jere, Ante, Ivor, Hrvoje i Frane po prvi puta su krenuli na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu

Image
Foto: Facebook/Vatrogasci Supetar

'U dugoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto', napisalil su vatrogasci.

18.7.2017.
11:50
Facebook/Vatrogasci Supetar
VOYO logo

Vatrogasne postrojbe iz cijele Hrvtaske uključile su se u obranu Dalmacije, koja već dva dana se bori s vatrenom stihijom. Jedni od njih je i vatrogasno društvo Supetar, koji su na svojoj Facebook stranici prije odlaska na teren objavili zanimljiv post:

"BAND OF BROTHERS 2017. - u 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu.
Gasni vlak čine 1ZV i 1AC, Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane. Momci naše misli i molitve su s vama... drž'te se i tornajte se nase šta pri!". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo