BRANIO SEZONCE / Vatrogasac odgovorio Torcidi: 'Napadač je uhićen u vašim prostorijama. Sramite se'

Image
Foto: Slavko Midžor/Pixsell

Iz Torcide Brač kažu kako ono što se dogodilo nakon turnira ne može biti pod njihovom kontrolom

11.6.2019.
9:39
Slavko Midžor/Pixsell
VOYO logo

Ozlijeđeni vatrogasac u Supetru koji je pokušao pomoći napadnutim sezonskim odgovorio je Torcidi Brač koja je u ponedjeljak ustvrdila kako sa sramotnim incidentom nema veze.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, incident se zbio u nedjelju popodne nakon nogometnog turnira Torcida kup u Supetru na Braču kada je nekoliko osoba napalo sezonce, trojicu mladića iz Slavonije i djevojku iz Varaždina koje je od razularene mase štitio vatrogasac (26) zadobivši u tom metežu višestruku frakturu nosne kosti te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. Povod za napad je bila nacionalna netrpeljivost jer je netko iz skupine napadača tražio "gdje su Srbi?".

Iz Torcide Brač oglasili su se o događaju i poručili kako ono što se dogodilo u noćne sate nakon turnira ne može biti pod njihovom kontrolom, niti oni mogu snositi sankcije za takva nedjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponukani izjavama lokalnih političara povodom nemile situacije koja se neki dan dogodila u Supetru oko 4. sata ujutro, osjećamo potrebu izvijestiti javnost da je takvo kolektiviziranje krivnje, prije bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica, usmjerene na Torcidu Brač nedopustivo i zlonamjerno, te isključivo usmjereno na prikupljanje jeftinih političkih bodova.", priopćili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njihovu objavu odgovorio je supetarski vatrogasac koji je branio napadnute sezonce i napisao: 

"Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad? Jel' to tako teško, a da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj što mi je nos polomio uhićen u vašim prostorijama... Sramite se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo