SMATRA IH LIJEKOM / Uzgajivač marihuane iz Belavića tuži policiju, sud i državu zbog uhićenja, traži da mu vrate njegove biljčice

Image
Foto: Kaportal

Roman Glas alias Croman tužit će djelatnike iz odjela za narkotike PU karlovačke, suca Županijskog suda u Karlovcu i Republiku Hrvatsku. Tvrdi da su nezakonito uhitili i osam dana protupravno držali iza rešetaka.

2.9.2016.
13:23
Kaportal
VOYO logo

38-godišnji Roman Glas alias Croman – ljudsko biće, tužit će djelatnike iz odjela za narkotike PU karlovačke, suca Županijskog suda u Karlovcu i Republiku Hrvatsku za, kako kaže, nezakonito uhićenje, osam dana protupravnog lišavanja slobode i oduzimanja njegovog “lijeka” – kanabisa koji je sam uzgojio, i sve to pokušati naplatiti u uncama srebra po njegovom osobnom cjeniku, piše KAportal.

Uzgajivač marihuane iz Belavića znao je da će policija doći i samo je čekao reakciju, ali ne boji se sankcije jer kao dugogodišnji aktivist za legalizaciju lakih droga smatra da ne čini kazneno djelo ako sebi uzgaja lijek, jedini koji mu, kaže, pomaže da se ne vrati u pakao ovisnosti o teškim drogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o neobičnom uzgajivaču marihuane pročitajte na KAportalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo