Ukusni, zdravi i prirodni obroci mediteranske kuhinje pridonose našem zdravlju, omogućavaju kreativnost u spravljanju jela te uživanje u najboljim plodovima prirode i mora. A upravo u more izazova uskočio je poznati hrvatski chef Ivan Pažanin kreiravši brojne jednostavne, ali i malo zahtjevnije recepte s ribom, za sve generacije i sve prigode. Njegovim ukusnim i zanimljivim kulinarskim kombinacijama posebnu draž daju upravo Eva riblji proizvodi u konzervi.
Eva riznica ribljih proizvoda pripremljenih od najkvalitetnijih dijelova ribe, nudi rješenje za bogat doručak zahvaljujući namazima i paštetama, brzi ručak ili pauzu na poslu uz raznovrsne tuna salate s dodatkom povrća ili žitarica, dok su fileti skuše ili mekani komadi tune garancija ribljih gozbi kojima će malo tko moći odoljeti. Konzerve ne znače nužno hladne obroke, što dokazuje i Topla salata sa sardinama za koju chef Pažanin tvrdi da je neodoljiva, dok će romantična večernja druženja rasplamsati kombinacija tune i tikvica, jelo za čiju izradu je potrebno manje od pola sata. Svatko može, uz malo tuda i puno ljubavi, stvoriti svoj zdrav i ukusan specijalitet koji će na najukusniji način dovesti ribu za stol, poput ovih špageta sa sardinom i šampinjonima.
Za brza jela i nenadane goste, za izbirljive, ali i one željne nečeg novog
Zahvaljujući nepresušnoj kreativnosti Ivana Pažanina, sla(s)ni recepti s ribljim proizvodima mogu se poslužiti u različitim prilikama, a iako brzi, nisu nimalo dosadni. Iskonski užitak iz morskih dubina, koji donosi paleta Eva proizvoda, garancija je uživanja, ali i kreativnosti prilikom spravljanja obroka. Chef Pažanin je, osim u pripremi recepata, sudjelovao i u zanimljivim video izazovima te je uspio pridobiti zahtjevnu dječju publiku da pojede ribu, pokazao prijatelju amaterskom kuharu kako jednostavno spraviti ukusan omlet s tunom, ali i pripremio super brz obrok s ribom za vječno gladne studente.
Jednostavna jela s ribom uvijek su hit, što su zajedničkim snagama dokazali Ivan Pažanin i morž Šime. Vjerujemo kako će ukusne recepte i ideje prigrliti i oni kod kojih, do sada, riba možda nije bila dio svakodnevne prehrane. Nema potrebe čekati, lako je početi već danas, a inspiraciju upecati ovdje.