iz sedmog pokušaja /

Usvojen proračun Ličko-senjske županije, Milinović likovao: 'Starčević treba dati ostavku!'

Image
Foto: Pixsell

'Već treću Skupštinu zaredom nema stav i trebao bi predati ostavku'

10.7.2019.
14:07
Pixsell
VOYO logo

Sjednica Županijske skupštine Ličko-senjske županije uspjela je u sedmom pokušaju usvojiti proračun, što znači da župan Darko Milinović nije "pao".

Od 33 vijećnika, 24 je glasalo za usvajanje proračuna. Dakle, svi koji su bili prisutni glasali su za proračun, nije bilo suzdržanih kao ni onih koji su se protivili usvajanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasalo je 11 članova HDZ-a, a trojica nisu bila prisutna, kao ni šest članova HSP-a Karla Starčevića. Nadalje, za usvajanje proračuna bilo je svih osam Milinovićevih vijećnika, dva člana SDSS-a i tri člana iz Bure promjena.

Milinović je trijumfalno održao govor i napao Karla Starčevića jer je on svih ovih tjedana i mjeseci tražio njegovu ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji misle da će Darko Milinović sad likovati jer je donesen proračun nisu u pravu. Danas nema pobjednika, nema ni poraženog", rekao je Milinović pa nastavio:

"Starčević već treću Skupštinu zaredom nema stav i trebao bi predati ostavku."

Uz to ga je nazvao moralistom dok je "poštene HSP-ovce pozvao na suradnju".

"Danas je pobjednik Ličko-senjska županija", naglasio je Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, danas je bio posljednji zakonskirok za izglasavanje proračuna, jer je sadašnji saziv Skupštine konstituiran 11. travnja, prije 90 dana, koliko traje rok za usvajanje proračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo