USKORO ĆEMO MOĆI NA VJENČANJA, I ZATVORENE DIJELOVE RESTORANA; Ugostitelji ogorčeni: / 'Opet se radi podjela između restorana i kafića'

Image
Foto: Screenshot: RTL

'Poslije šest mjeseci zatvaranja opet imamo situaciju da opet oni čekaju da im se netko smiluje'

24.5.2021.
18:54
Screenshot: RTL
VOYO logo

Stožer civilne zaštite najavio je popuštanje strogih epidemioloških mjera. Do potpunog otvaranja doći će najkasnije 1. lipnja.

Danas imamo najmanje novozaraženih u posljednja tri mjeseca, a stiže i nove velika pošiljka cjepiva. Točnije, novih 200 tisuća doza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati će tako uskoro moći na veća kulturna i vjerska okupljanja, te u zatvorene dijelove restorana. Dopustit će se i vjenčanja te sajmovi. Stožer je najavio i produljenje radnog vremena s 22 na 23 sata.

Ugostitelji nezadovoljni

No, ugostitelji nisu baš zadovoljni. Predsjednik Udruge ugostitelja Marin Medak komentirao je najave za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo entuzijastični jer je u studenom bilo 4 tisuće zaraženih kad su nas zatvorili, sada na manje od tisuću nas ne otvaraju i opet je podjela. Hoteli su čitavo vrijeme najnormalnije radili i nije bilo zaraženih u hotelima, sada se opet dijeli između restorana i caffe barova što nikako nije pravedno i ne podržavamo da kolege opet iz nekog razloga ne mogu raditi bez ikakvih dokaza da se zarazi u ugostiteljskim objektima. Poslije šest mjeseci zatvaranja opet imamo situaciju da opet oni čekaju da im se netko smiluje i da oni otvore", rekao je Medak za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike