ona zna što želi / Upoznajte pjevačicu koju su prozvali hrvatskom Adele!

Jedna mlada glazbenica, koju smo upoznali ovog tjedna ostavila nas je bez daha! Riječ je o Luciji Ćustić, koja pod umjetičkim imenom Luce kreće u osvajanje glazbene scene. Već je nazivaju hrvatskom Adele. Prvi spot režirao joj je Luka Nižetić, a sve detalje doznajte u prilogu!

18.5.2014.
17:45
VOYO logo

Zvuči pompozno, ali bolje usporedbe nema. Jer, kad vas netko tako snažno oduševi svojom razigranom pojavom i osebujnim glasom, onda ovu mladu ženu moramo počastiti komplimentom - Luce je hrvatska Adele!

"Naravno da je kompliment čuti takvo nešto za ženu koja je od jednog albuma napravila takav boom. Imala je ona i prije album, ali ja govorim o albumu 21. Naravno da je kompliment. Ja ne vidim u glasu neku sličnost, možda je prije vizualan nego audio", kazala je pjevačica Lucija Čustić Luce.

No, sličnost nismo primijetili samo u glasu, nego i u tematici Lucinih pjesama.

"Dok si sretana nemaš vremena, ne patiš. Nemaš vremena za stvaralaštvo jer si sretan u tome dok se događa. A dok si sama, onda si melankoličana, onda si sama sa sobom i najiskrenija", pojasnila je Luce zašto najčešće pjeva o ljubavi.

Istina, kantautorica Luce tek se sad bacila u profesionalne glazbene vode. Prije nekoliko se godina pojavila u našem showu Hrvatska traži zvijezdu. Ali, oduvijek je znala da svoj snažan glas mora pustiti i izvan vlastite kupaonice.

"Dosta sam kao klinka forsirala starce da kupe klavir i svakave instrumente. Mala Luce je imala svakakve ideje. Niti jedna baš nije dugo trajala, osim pjevanja. Na kraju je ispalo da je najdraži instrument u meni", dodala je.

Njezin je instrument prepoznao i Luka Nižetić, novopečeni glazbeni redatelj, koji je svoj prvi video spot režirao upravo za Lucinu pjesmu Možda mi.

"Luce je prvenstveno jedna pompozna vokalna pojava. Stvarno je glas poseban i još nevođen na ovim prostorima. Uz to je kantautorica. Napisala je prekrasnu pjesmu Možda mi. Ja sam rekao pa ja ti to želim raditi", priznao je Nižetić.

"Luka je divan. Topao, spontan. Imam definitivno samo pozitivne riječi za njega. Znala sam od prije da je drag, ali sad mi je još više porastao u očima", istaknula je mlada pjevačica.

Luka sebe smatra šegrtom priznate hrvatske fotografkinje Mare Milin, s kojom je već godinama profesionalno i privatno povezan. Ona mu je i objasnila što je dobar kadar.

"Htio sam da to budu lijepi i prozračni pamučni kadrovi. Pratim tekst. Tekst je Možda mi. Govori puno toga. Zapravo to su slike koje ulaze u odnos dvoje ljudi koji se vole i ne vole. Pa jedan voli više drugog, pa drugi voli manje. Mislim da smo to na kraju dobro začarali. Ja ne montiram. Ja samo snimam i imam ideje. Tako da me nemoj veličati", skroman je Luka.

S hvalama uvijek treba biti oprezan. Ali, ne možemo se oteti dojmu da je kombinacija zvijezde u nastajanju i profesionalca - urodila dobrim poslovnim potezom. A u tom novom poslu, Lucin je glavni adut glas, dok stasom ne namjerava skupljati bodove.

"Imam dekolte. Ali ne bih. Postoji dovoljno osoba koje su na to spremne, mislim da to nije moj cup of tea", rekla je Lucija.

Što nam diplomirana agronomkinja Luce misli servirati u svojoj budućoj glazbenoj karijeri - saznat ćemo već 26. svibnja u zagrebačkom Velvetu, gdje domaća Adele promovira svoj prvi singl Možda mi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo