UNITED MEDIA REAGIRAO NA PRIOPĆENJE A1: / 'Nećemo odgovarati na uvrede, ako žele emitirati N1 neka potvrdno odgovore na našu ponudu'

Image

Istaknuli su i kako neće odgovarati na uvrede iz A1

17.3.2021.
22:29
VOYO logo

Iz United media reagirali su u srijedu navečer na priopćenje A1 koji tvrdi da je i dalje zainteresiran za distribuciju N1 kanala te su zatražili da im potvrdno odgovore na ponudu koja im je dostavljena još prije 20 dana.

Na tvrdnju A1 da je, bez obzira na nanesenu štetu, otvoren za postizanje komercijalno prihvatljivih uvjeta za zadržavanje N1 kanala, iz United Media su odgovorili da za to "već imaju komercijalnu ponudu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operater A1 obratio se javnosti priopćenjem u kojem navode da su i “dalje zainteresirani distribuirati N1 kanal” i da su otvoreni za postizanje komercijalno prihvatljivih uvjeta za zadržavanje N1 kanala.

'Nećemo odgovarati na uvrede'

Ponuda za emitiranje kanala od nacionalnog interesa kao što je N1, upućena je od strane United Medie operateru još 25. veljače, i tada nisu pokazali interes za postizanje dogovora. Na toj ponudi su nam se zahvalili i odbili nastavak suradnje. Ukoliko A1 želi, u najboljem interesu svojih korisnika, emitirati kanal N1, molimo da potvrdno odgovore na ponudu koja im je dostavljena prije 20 dana", naveli su iz United Media.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuli su i kako neće odgovarati na uvrede iz A1.

"Nećemo odgovarati na uvrede iznijete od strane A1, kako na račun poslovanja naše kompanije, tako i na račun izvještavanja novinara N1. Mi ostajemo na principijelnom stavu zaštite demokratskih vrijednosti, slobode mišljenja i izražavanja, a na gledateljima je da, kao i u godinama iza nas, sude o našem radu", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz United Media izrazili su uvjerenje da će se obećanja Ministarstva i Vlade, koji najavljuju nove zakonske regulative i usklađivanje sa zakonima u Europskoj uniji, dogoditi u obećanom roku, zbog liberalizacije tržišta, zdrave konkurencije i na kraju, u interesu hrvatskih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo