UMRO KONTROVERZNI SAMOPROZVNI KIROPRAKTIČAR ANTE PAVLOVIĆ: / Njegova kći otkrila da je odbio koristiti lijekove

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Umro je u bolnici, ali nije prihvaćao lijekove. Nije vjerovao modernoj medicini, ostao je dosljedan svome'

21.7.2020.
20:52
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon kratke i teške bolesti, u 63. godini života, preminuo je samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović. Tu vijest je za Dnevnik.hr potvrdio njegov odvjetnik Tomislav Barišić koji nije mogao otkriti detalje.

Barišić je dodao da je Pavlović, inače poznat i po "centriranju" pacijenata, prije dva tjedna izašao iz zatvora, nakon čega mu je u jednom trenutku pozlilo te je završio u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlovićeva kći Dorotea potvrdila je vijest o smrti za Dnevno.hr rekavši da je to bila kratka i teška bolest. Umro u bolnici, a Dorotea tvrdi da je odbio koristiti lijekove. “Da, umro je u bolnici, ali nije prihvaćao lijekove. Nije vjerovao modernoj medicini, ostao je dosljedan svome“, napomenula je.

Image
ŠTO SE DOGAĐALO NA IMANJU SAMOPROZVANOG KIROPRAKTIČARA? /

Pronađena četiri psa, vreća s kožama i mrtva ovca

Image
ŠTO SE DOGAĐALO NA IMANJU SAMOPROZVANOG KIROPRAKTIČARA? /

Pronađena četiri psa, vreća s kožama i mrtva ovca

Planirao centrirati Mirjanu Hrgu

Podsjetimo, Pavlović se 2016. godine na Facebooku pohvalio fotografijom s poznatom voditeljicom i urednicom Mirjanom Hrgom, tvrdeći kako je bila kod njega na tretmanu. Tvrdio je kako je voditeljicu "centrirao" te da će biti njegova gošća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekskluzivno!!! Mirjana Hrga će biti počasna gošća na najvećoj proslavi u svemiru! Nakon što sam je centrirao sva oduševljena je bila i rado će raditi reportažu o meni, kajropraktiku velikom!”, napisao je Pavlović.

Iako je objavio i fotografiju s Hrgom kao "dokaz", voditeljica je rekla da ne zna ništa o proslavi, kao ni o centriranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasilje nad dječakom

Jedan od najskandaloznijih je slučaj iz 2014. kada je, kako ga je teretilo tužiteljstvo dječaka vrijeđao, tukao bičem po licu i stražnjici te ga je tjerao da skine hlače i pokazuje svoje spolovilo kako bi snimku zlostavljanja postavio na YouTube.

Osuđen je na 20 mjeseci zatvora, a za sve svoje probleme sa zakonom kao i inače je optuživao “partizaniju koja mu smješta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike