PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU / Umrla Kasandra, zvijezda hrvatske dance scene 90-ih godina

Image
Foto: screenshot

U posljednjem intervjuu rekla je da je bolovala od endometrioze zbog koje nije mogla hodati. Iz javnosti se potpuno povukla, a bila je seks simbol i apsolitna kraljica popularne glazbe

20.12.2021.
22:26
screenshot
VOYO logo

Preminula je kraljica nekadašnje CRO dance scene Davorka Ručević poznatija kao Kasandra, potvrđeno je Jutarnjem listu.

U nedavnom intervjuu, izjavila je da je imala endometriozu, nije mogla hodati. Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus, a ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji se put u javnosti pojavila 2007. kada je bila na rođendanskom slavlju bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u jednom zagrebačkom hotelu.

U svijet slave lansirao ju je hit  "Nisi ti jedini na svijetu", a 1994.godine nastupila je na Zadarfestu s pjesmom "Kazna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pjesmu "I Gotta Feeling" snimila je spot koji se smatrao najskupljim dotad u hrvatskoj glazbenoj produkciji, a s istom pjesmom je nastupila na Zagrebfestu 1994. godine. Bila je seks simbol 90-ih i mega zvijezda domaće dance glazbe. 

Imala je prepoznatljiv vokal s rasponom od čak četiri oktave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom večeri, mnogi su se počeli od nje opraštati.

"Do mene u Irsku je došla tužna vijest, nadao sam se da je jedna od mnogih 'fake news', ali nažalost izgleda da nije. 3.12.2021. preminula je Davorka Ručević Kasandra. Počivaj u miru, ljepotice, i hvala ti za sve lijepe trenutke koje smo 90-ih proveli zajedno", napisao je Goran Goričanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam mislio da ću ovo forvardirat. Hvala Gorane Goričanecu na vijesti, mada je tužna vijest.. Nedavno smo se čuli na poruke i zaista mi je šok. Spavaj mirno, draga Kasandra", poručio je reper Renato Đošić Renman.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo