bernardić proziva /

'Umjesto kozmetike, predlažemo pravu strukturnu reformu. Dakle, iPad ili računalo prije uniformi'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Predsjednik SDP-a je pozvao Most te sve koji žele dobro Hrvatskoj da u četvrtak zajedno smijene ministra Barišića

4.2.2017.
14:53
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Šibensko kninska županija ima velik potencijal za jačanje i rad SDP-a i to će se uskoro vidjeti, jer je nedopustivo da ova županija bude najnerazvijenija na Jadranu, kazao je u Šibeniku predsjednik SDP-a Davor Bernardić koji je sa stranačkim kolegama, na radnom sastanku, razgovarao o lokalnim izborima u svibnju, piše Šibenski portal.

Bernardić je uvjeren da su SDP-ove šanse na tim izborima velike uz obalu, ali vjeruje i da će dobar rezultat dogoditi i u Šibeniku te u Šibensko-kninskoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajedno s Frankom Vidovićem, predsjednikom šibenskog i županijskog SDP-a potvrdio je da se intenzivno vode pregovori s mogućim koalicijskim partnerima te da će uskoro biti poznati kandidati na lokalnim izborima.

Predsjednik SDP-a u Šibeniku je pozvao Most i Božu Petrova, te sve koji žele dobro Hrvatskoj da u četvrtak zajedno smijene ministra znanosti i obrazovanja Pavu Barišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Umjesto bilo kakve kozmetike, predlažemo pravu strukturnu reformu. Dakle, iPad ili računalo prije uniformi. Svi zajedno smo dužni reformirati obrazovanje u interesu budućnosti naše djece i svih nas. Kurukularna reforma se mora nastaviti, djecu moramo pripremiti za njihovo zapošljavanje u budućnosti", rekao je Bernardić.

Privatizacija HEP-a po mišljenju Bernardića nije riješenje za INA-u, a premijeru AndrejuPlenkoviću zamjera što se razgovori ne vode transparentno te ga je pozvao da uključi širi krug ljudi u raspravu o tome, piše Šibenski portal.

Čalanak u cijelosti pročitajte na stranicama Šibenskog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo