HRVAT NA LUTRIJI OSVOJIO 12,5 MILIJUNA KUNA I OTKRIO SVOJ RECEPT ZA DOBITAK: / 'Opet ćemo se sresti na blagajni!'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Sretni igrač kaže kako se neće promijeniti, trudit će se ostati isti te živjeti i dalje kako je živio i do sada, no svjestan je da će mu ovaj dobitak svakako riješiti mnogo toga u životu

25.9.2018.
13:25
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Da je dobio, nije odmah mogao povjerovati sretni dobitnik Jokera koji je 5. rujna osvojio iznos od 12.534.082,70 kn.

"Nekoliko puta sam provjeravao brojeve na teletekstu kako bih se uvjerio da sam baš ja taj sretnik“, izjavio je nasmijani igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je novostečeni milijunaš iz okolice Ludbrega, no veseli umirovljenik ipak je podijelio s nama nekoliko detalja.

Uvijek igra iste brojeve

"Otkako sam u mirovini igram manje nego prije i iako sam znao osvojiti neke dobitke, niti jedan od njih nije bio blizu ovom“, rekao je dobitnik i nastavio: "Gotovo uvijek igram iste brojeve; primjerice ovaj listić s Joker brojem igram već godinama i uglavnom uplaćujem na istom mjestu.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi milijunaš je 30. kolovoza, za 22 kune, odigrao pretplatu na dva kola, dvije kombinacije Lota 7 i precrtao DA za igru Joker. Pretplata se pokazala pravim odabirom - iako u izvlačenju od 1. rujna nije imao sreće, sljedeća prilika i nova šansa čekali su ga u novom izvlačenju sedmice 5. rujna, a tada je sreća pokucala i na njegova vrata.

Živjet će kako je živio i dosad

Sretni igrač kaže kako se neće promijeniti, trudit će se ostati isti te živjeti i dalje kako je živio i do sada, no svjestan je da će mu ovaj dobitak svakako riješiti mnogo toga u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje igram. Obećajem, srest ćemo se opet na blagajni“, rekao je uz smijeh na samom kraju sretni umirovljenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo