GRADONAČELNIK SE ZANIO / Uhvatili Bandića kako krši Zakon u školi!

Image
Foto: YouTube

Građanska akcija objavila je u srijedu na svojim Facebook stranicama video u kojem se jasno vidi kako aktualni zagrebački gradonačelnik i kandidat za novi mandat na istoj funkciji "Tribinu o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata" koristi kao predizbornu kampanju.

24.4.2013.
12:26
YouTube
VOYO logo

Građanska akcija objavila je u srijedu na svojim Facebook stranicama video u kojem se jasno vidi kako aktualni zagrebački gradonačelnik i kandidat za novi mandat na istoj funkciji MilanBandić "Tribinu o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata" koristi kao predizbornu kampanju.

Aktualni zagrebački gradonačelnik je na tribinama prekršio Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe koji u članku 16. izričito kaže da je korištenje ureda, opreme i vozila u državnom i lokalnom vlasništvu za bilo koji oblik promidžbe političkih stranaka zabranjeno za bilo koje izbore, piše tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građanska akcija u potpisu pod snimkom je ukratko i opisala kako je Bandićeva promidžba izgledala, a njegovo ponašanje nazvali su bezobraznim i bahatim. Njihove impresije s Bandićevih tribina prenosimo u cijelosti:

"U utorak smo bili na predizbornom skupu koji to nije i na tribini o legalizaciju bespravno sagradjenih objekata koja to nije?!?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj apsurd iz naslova je, kao sto vjerojatno pogađate, maslo Milana Bandića i njegovog putujućeg cirkusa koji nemilice već nekoliko tjedana maltretira građane zagrebačkih četvrti svojim pojavljivanjem na ''Tribini o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata''.

Nakon što smo primili na stotine pritužbi Zagrepčana kako Milan Bandić tjednima prije službene predizborne kampanje ima predizbornu kampanju, odlučili smo to i provjeriti te smo se jučer pojavili na dvije takve kvazi ''Tribine'' na Klaki i u Čučurju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, kako izgleda jedna Bandićeva ''Tribina o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata'': Milan Bandić i njegov putujući cirkus oblijepe gradsku četvrt (naravno, te plakate zaljepljene po ulazima i pročeljima zgrada komunalni redari ne vide?) i navabe ljude da se u zakazano vrijeme pojave u društvenim prostorijama gradske četvrti. Tada se pojavi ON, Milan Bandić, glavom i bradom i na videozidu pušta ljudima propagandni film o svojim ''uspjesima'' u trajanju od desetak minuta. Po završetku projekcije, Bandić uzima mikrofon i najbijednijim žicanjem LAŽE ljudima kako će glas za njega na predstojećim lokalnim izborima biti i glas za besplatnu legalizaciju objekata. Po završetku svog monologa, diže se uz aplauz svojih suseljana i odlazi ne dozvoljavajući prisutnima postavljanje pitanja.

Ali jučer nije bilo tako jer je Građanska akcija odlučila uspostaviti kontakt između prisutnih građana i lažljivog Milana Bandića. I tada, uhvaćen u zamku i suočen s pitanjima, Bandić pokazuje svoje pravo lice: lice bijednog žicera koji ne zna ljudima odgovoriti na njihova pitanja. Lice ruralnog lažljivca uhvaćenog s prstima u pekmezu koji se dere i urliče na Zagrepčane, ruralnog lažljivca koji vrijeđa ljude koje je pozvao na ''Tribinu o legalizaciji bespravne gradnje'' kada ga pitaju zašto ih je pozvao na ''Tribinu'' koja je, u stvari, njegov predizborni skup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građanska akcija vam predstavlja pravog Bandića: bezobraznog, bahatog, podcjenjivačkog i uvredljivog.

Bandiću, od Građanske akcije se ne možeš razvesti kao od žene zbog stana jer mi smo ti kao spolna bolest - kad nas jednom navučeš ne možeš nas se riješiti. A mi ti svečano obećajemo da ćemo ti zabiti čavao u lijes tvoje političke karijere kao što smo to učinili i HDZ-u. Za tebe nema više mjesta u hrvatskom političkom prostoru i tvoje vrijeme je prošlo!", poručuju iz Građanske akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo