UHODIO ŽENE PO HRVATSKOJ I ZAVLAČIO IM KAMERE POD HALJINE: / Snimke objavio, pa se očito iznenadio kad su ga uhvatili na djelu: 'Lizao bih je'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

'Seksi djevojke iz Hrvatske', naziv je pod kojim su na jednom YouTube kanalu godinama objavljivani videosnimci ženskih stražnjica snimljeni diljem Lijepe Naše.

5.6.2018.
9:33
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Sa sobom na ulicu nosi kameru, potom uhodi zgodne djevojke i žene po cijeloj Hrvatskoj te kamerom fokusira i snima njihove pozadine koje poslije objavljuje na YouTube stranici pod nazivom "Seksi djevojke iz Hrvatske".

Voajerska nedjela M.Š. raskrinkala je Slobodna Dalmacija koja je prije njihovog brisanja sa stranice, kako pišu, zabilježila i neke odvratne komentare kao što je: "lizao bih je...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretragom preko Googlea Slobodna je došla do još nekoliko profila na kojima piše isti muškarac koji se primjerice na Facebooku opisuje kao "samostalni projektant, veliki pobornik nudizma".

Kako bi utvrdili zašto objavljuje videouratke ženskih stražnjica, M.Š. su i kontaktirali telefonom. Pitali su ga je li to on otvorio kanal na YouTubeu, no on im je nakon protupitanja "zašto" kazao da nije, a na pitanje snima li žene i uvlači li im kamere ispod haljina samo je šutio, te potom i poklopio slušalicu. Mobitel je nakon toga isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svim snimkama piše da su to djevojke i žene baš iz Hrvatske, samo na jednoj snimci piše da je 'posuđena', no sve su sporne snimke nestale ubrzo nakon telefonskog razgovora.

Također, na ime "M..... Š...." su otvoreni profili i na servisima Google plus, te na Twitteru. Također, i na tim profilima se nalaze snimke žena, piše Slobodna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo