Palila travu, raslinje, stan i kuću u kojoj boravi /

Uhitili mladu piromanku koja je u zadnja tri dana podmetnula više požara na Korčuli!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog podmetanja nekoliko manjih požara na otoku Korčuli lokalna policija uhitila je 24-godišnjakinju piromanku, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija koja je uhićenu u petak predala pritvorskom nadzorniku

24.7.2015.
10:32
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Dubrovačka policija je na Korčuli tijekom noći na petak uhitila 24-godišnju djevojku zbog sumnje da je izazvala više požara na tom otoku. 

Sumnjiči ju se da je od 21. do 23. srpnja u mjestu Kneže izazvala nekoliko požara. Također, vjeruje se da je 21. srpnja oko 9.20 sati kod ugostiteljskog objekta na dva mjesta uz rub ceste zapalila nisko raslinje i suhu travu. Zatim je požar izazvala i u skladištu objekta. Sva tri požara su ugašena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već sljedećeg dana, 22. srpnja oko 11 sati, na neobrađenom zemljištu je upaljačem zapalila suhu travu i nisko raslinje. Izgorjelo je oko 400 kvadratnih metara.

Potom je istog dana, oko 23 sata zapalila suhu travu, a 24. srpnja oko 2.40 sati na katu kuće u kojoj boravi izazvala požar u kojem je izgorjela zavjesa, vrata, klima i dio kreveta, priopćila je dubrovačko-neretvanska policija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, noćas je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo