priveden pritvorskom nadzorniku / Uhićen vandal koji je razbio spomenik Srpske pravoslavne crkve kod Vinkovaca

Image
Foto: AP

Vandala iz Karadžičeva, mjesta s pretežito srpkim stanovništvom, policija je uhitila zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima razbio mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve

9.11.2015.
13:08
AP
VOYO logo

Vukovarsko-srijemska policija uhitila je 46-godišnjaka iz Karadžičeva zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima u tome mjestu na vinkovačkom području razbio mramornu ploču sa urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve te u nekoliko navrata oštetio i "Spomenik žrtvama rata 1991. godine".

Vandala iz Karadžičeva, mjesta s pretežito srpkim stanovništvom, policija je uhitila zbog sumnje da je u nedjelju u ranim jutarnjim satima razbio mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve, koja se nalazila pričvršćena na uličnom zidu u ulici Vuka Stefanovića Karadžića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija 46-godišnjaka također sumnjiči da u nekoliko navrata oštetio i "Spomenik žrtvama rata 1991. godine", koji se nalazi u središtu Karadžićevu i to u ožujku, dva puta u listopadu te u studenom 2015. godine.  Riječ je o spomeniku podignutom prije desetak godina u spomen na 14 žrtava, mještana srpske nacionalnosti ubijenih 1991. godine.

46-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske uz kaznene prijave za kaznena djela oštećenja tuđe stvari.         

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo