'dosta je ispraznih fraza' / Udruga hrvatskih pacijenata od sudionika izbora zahtijeva uvid u program razvoja zdravstva

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

UHP traži da prikaz mjera bude jasan, precizan i razumljiv, kako kažu, običnim smrtnicima, lišen općih lažnih obećanja i praznih fraza

16.8.2016.
12:24
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Udruga hrvatskih pacijenata (UHP) zatražila je od Zorana Milanovića, Andreja Plenkovića, Bože Petrova i ostalih sudionika u izbornom procesu uvid u plan očuvanja i unaprjeđenja solidarnoga javnoga zdravstvenog sustava što ga namjeravaju provesti.

UHP ih u otvorenom pismu poziva na javno iznošenje mjera koje su zamislili, načina njihovoga ostvarenja kao i stručnjake koji će ih provesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također ih pita koji su to stručnjaci i jesu li to lobisti tajkunizacije općeg dobra solidarnoga javnoga zdravstvenog sustava ili su to stručnjaci koji svojim djelima čine sve da spriječe postojeću tajkunizaciju, sačuvaju i ojačaju opće dobro osiromašenog hrvatskog puka solidarnoga javnoga zdravstvenog sustava.

UHP traži da prikaz mjera bude jasan, precizan i razumljiv, kako kažu, običnim smrtnicima, lišen općih lažnih obećanja i praznih fraza jer samo na taj način mogu uvjeriti hrvatske građane u ozbiljnost i stručnost iznesenih projekata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izražavaju uvjerenost kako je napokon došlo vrijeme da stranke i političari osjete bilo većine osiromašenog hrvatskog puka te ih podsjećaju kako je vrijeme za služenje a ne vladanje hrvatskim pukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo