Spontana i slobodna – svaki dan! / Učinkovita depilacija iz udobnosti vlastitog doma

Image
Foto: PROMO

Tvrtka Philips, poznata po svojim inovacijama u kućanstvu i beauty gadgetima za žene i muškarce, osmislila je Lumea Prestige IPL

28.11.2018.
15:50
PROMO
VOYO logo

Slobodno možemo reći kako je vrijeme jedan od najvećih luksuza danas. Nakon cijelog dana ispunjenog poslovnim i privatnim obavezama, mnoge žene sanjaju o miru i tišini kako bi se opustile i pripremile za nadolazeći dan. Ponekad, zadnje što nam treba je još jedna obaveza na “to do” listi, zar ne?

Tvrtka Philips, poznata po svojim inovacijama u kućanstvu i beauty gadgetima za žene i muškarce, osmislila je Lumea Prestige IPL - uređaj za uklanjanje dlačica koji radi na principu profesionalne IPL tehnologije. Uređaj omogućava depilaciju iz udobnosti vlastitog doma, bez dogovaranja termina za  odlazak u kozmetičke salone. Nakon 15 godina istraživanja i više od 3 milijuna zadovoljnih korisnica diljem svijeta slobodno možemo reći kako je Philips Lumea Prestige idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PROMO

Tri tretmana za dugotrajno glatku kože

IPL (engl. intense pulsed light) je u potpunosti bezbolna tehnologija koja pretvara svjetlosne impulse pretvara u toplinu i “uspavljuje” korijen dlačice te na taj način sprječava njihov ponovni rast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebno je svega tri tretmana, s vremenskim razmakom od dva tjedna, kako bi Philips Lumea Prestige uklonila do 92% dlačica. Sigurnost tretmana Philips Lumeom potvrdila su i brojna dermatološka ispitivanja na dvije tisuće žena diljem svijeta, a ugrađen UV filter osigurava maksimalnu zaštitu kože. Tretmani su sigurni i za osjetljiva područja poput lica, bikini zone i pazuha zahvaljujući zaobljenim nastavcima prilagođenim svakom obliku tijela. U uređaj je integriran i Smart Skin senzor kako bi korisnice koristile odgovarajuću jačinu svjetlosti. Prislanjanjem uređaja na dio tijela koji će biti tretiran, senzor predlaže optimalnu jačinu svjetlosti ovisno o tonu kože. Zahvaljujući senzoru, korisnice mogu biti sigurne u ispravno i učinkovito korištenje svoje Lumee. Nakon ostvarivanja rezultata, uređaj se po potrebi koristi u svrhu održavanja glatke kože cijelog tijela.

Image
Foto: Promo

Glatke noge kao inspiracija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je ova tema neiscrpna dokazuje i nedavno održana izložba u zagrebačkom caffe baru i galeriji Botaničar. Glatke noge, spontanost i sloboda poslužili su kao inspiracija fotografkinji Mari Bratoš koja je svojim ciklusom fotografija prikazala ljepotu ženskog tijela s fokusom na noge. Ispred njenog objektiva stale su mnoge poznate žene različite dobi i raznih životnih priča, ali jednakog samopouzdanja. Philips Lumea Prestige već godinama pruža ženama dodatno samopouzdanje i osjećaj dodatne slobode - ne samo tijekom ljeta već i cijele godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo