solidarnost na djelu /

U pomoć uskočilo i Sveučilište: splitski SC osigurao vatrogascima 500 postelja i hranu

Image
Foto: Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji

Osim smještaja, osigurana im je hrana te usluge praonice rublja sve dok za to bude potrebe, priopćilo je splitsko Sveučilište

18.7.2017.
19:24
Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji
VOYO logo

Splitsko Sveučilište i Studentski centar uključili su se u pomoć vatrogasnim postrojbama koje gase požar na području grada i okolnim područjima pa je u studentskim domovima oslobođeno 500 postelja, doznaje se u tom sveučilištu.

Sveučilište Split uključilo se u pomoć vatrogasnim postrojbama aktivnim u Splitu tako što je prošle noći na teren poslalo 2000 litara vode i sokova te tisuću sendviča koje su radnici Studentskog centra dijelili od 22 sata do jedan sat poslije ponoći uz vatrenu liniju od Žrnovnice do splitskog naselja Kila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studentskim domovima oslobođeno je 500 postelja koje su već sinoć bile spremne za 178 vatrogasaca i policajaca koji su stigli iz ostalih dijelova Hrvatske te građane koji su u požaru izgubili dom ili su morali biti evakuirani.

Osim smještaja, osigurana im je hrana te usluge praonice rublja sve dok za to bude potrebe, priopćilo je splitsko Sveučilište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo