SVJETSKI DAN TURISTIČKIH VODIČA / U nedjelju besplatni razgledi Rijeke i Opatije s vožnjom Turističkim autobusom

Image

Međunarodni dan turističkih vodiča obilježava se diljem svijeta 21. veljače. Tom prilikom uobičajeno je da turistički vodiči organiziraju razna događanja sa ciljem upoznavanja javnosti sa svojom djelatnošću, ali i upoznavanja sugrađana sa znamenitostima grada u kojemu žive.

20.2.2016.
13:43
VOYO logo

Nakon uspješnih prošlogodišnjih akcija, kada je Udruga turističkih vodiča Kvarnera Riječanima ponudila besplatno stručno vodstvo u obilasku grada – što je izazvalo pozitivne reakcije – UTV nastavlja i ove godine u tom duhu s ciljem da ovakva obilježavanja Međunarodnog dana turističkih vodiča postanu tradicionalna.

Ove godine u suradnji s kolegama iz UTV Liburnije osmišljen je program u okviru kojeg se građanima nudi besplatno vodstvo turističkih vodiča tijekom obilaska Rijeke i Opatije u što je uključen i TuRistički autobus koji bi za ovu prigodu prometovao na relaciji Rijeka-Opatija i obrnuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Udruge turističkih vodiča pozivaju stoga sve zainteresirane da se pridruže obilasku povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča uz stručno vodstvo po dolje navedenim satnicama ovisno o mjestu polaska.

Više pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo