Pronađena čahura /

U Međimurju pucano iz auta, policija ih 'uhvatila' u prometu

Image
Foto: Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL

Nepoznati počinitelj kroz prozor automobila ispalio je u zrak jedan hitac, nakon čega je nastavio vožnju u nepoznatom smjeru

13.8.2018.
12:19
Ilustracija/Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

23-godišnjak s područja međimurske općine Podturen je zaustavljen u prometu, vozio je bez vozačke dozvole, a policiji se lažno predstavio. Slijede mu optužni prijedlozi, javlja eMedjimurje.

U nedjelju, 12. kolovoza u jutarnjim satima Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest građana da je u Domašincu u Ulici Pere Pintara nepoznati počinitelj kroz prozor osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka ispalio u zrak jedan hitac, nakon čega je nastavio vožnju u nepoznatom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu događaja pronađena je čahura. Tijekom kontrole prometa zaustavljen je navedeni osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljao 23-godišnjak s područja Općine Podturen, a koji se prilikom provjere identiteta policijskim službenicima lažno predstavio. Na mjestu suvozača nalazio se 30-godišnjak sa šireg područja Općine Mala Subotica.

"Protiv vozača osobnog automobila podnijeti su optužni prijedlozi, dok se kriminalistička istraživanja nastavljaju", javlja PU međimurska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo