TURIST U KOMIŽI PLATIO ŠIŠANJE 450 KUNA, VLASNIKU SALONA NIŠTA NIJE SPORNO: / 'Cijena bi trebala biti i viša!'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Norveški turist platio je u komiškom zanatskom obrtu Zoky muško šišanje, pranje kose i brijanje 450 kn.

2.7.2016.
14:07
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Turist je, naime, bio iznenađen cijenom usluge u zanatskom obrtu Zoky na Komiži, frizerskom salonu vlasnika Zorana Repanića. "Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom", izjavio je Norvežanin za Slobodnu Dalmaciju.

Norvežanin je rekao kako cijena muškog šišanja u Oslu iznosi 10 eura, tj. 75 kuna. Vlasnik frizerskog salona, Zoran Repanić, rekao je za Slobodnu Dalmaciju kako je Norvežanin platio cijene njegovih usluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance", izjavio je Repanić. Vlasnik salona je objasnio kako su na Visu cijene skuplje u usporedbi sa Splitom u kojem muško šišanje košta 50 do 60 kuna te da bi ove cijene frizerskih usluga, po njemu, trebale biti skuplje.

"Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo