Tuga na Fejsu za ljepoticom koja je poginula u Ferrariju

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u petak dogodila na autocesti kod Bosiljeva život je izgubila 20-godišnja studentica i manekenka iz Dubrovnika Ivana Obad.

6.11.2010.
14:37
VOYO logo

Brojni sugrađani i prijatelji Ivane Obad osnovali su na Facebooku grupu za tragično preminulu ljepoticu, na kojoj se tužnim riječima opraštaju od nje i izražavaju sućut njenoj obitelji. Grupa je prikupila više 5.500 osoba.

Kako piše Dubrovački vjesnik, Ivana je 2009. godine proglašena ljepoticom Moskara (tjedni prilog lista) glasovima čitatelja. Bila je odlična studentica geološkog inženjerstva u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji, dvije sestre i brat shrvani od boli

Njena majka Vinka i teško bolesni otac Milan, dvije mlađe sestre i brat proživljavaju najteže trenutke. U nevjerici su, shrvani od boli, ne mogu ni plakati ni razgovarati, piše 24 sata. Njeni susjedi govore sve najbolje o njoj, a neki od njih ne mogu vjerovati da je sjela u tako brzi automobil jer joj to nije priličilo. Ne znaju u kakvu je odnosu bila s Čolakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ne mogu vjerovati. Zlata moga nema, neće nas više zvati niti će nam dolaziti. Moja kći je u zadnje vrijeme sanjala Ivanu kako je često poziva k sebi", plačući je za 24 sata ispričala Ivanina teta ispred ulaza u kuću Obadovih.

Čolaku slijedi kaznena prijava

Inače, karlovačka je policija u subotu priopćila da će protiv vozača Marina Čolaka podići kaznenu prijavu. Očevidom je utvrđeno da je vozač ferrarija, vozeći se lijevom trakom u pravcu Rijeke, na drugom kilometru autoceste A 6, prelazio u desnu prometnu traku bez da se uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, te je udario u osobno vozilo marke nissan, također zagrebačke registracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nissanom je upravljao 33-godišnjak iz Svete Nedjelje. Ferrari je izletio s ceste i zapalio se. Nesretna Ivana je na mjestu preminula.

U Općoj bolnici u Karlovcu potvrdili su je da 26-godišnji Čolak zadobio ozljede koje nisu opasne za život. Čolak je poznati hrvatski automobilist koji se od 2008. godine natječe u World Touring Car Championshipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201011050827006 arti-201011050648006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo