čestitke mladićima / Trijumf mladih informatičara iz zagrebačkog MIOC-a: iz SAD-a se vratili s vrhunskim rezultatom!

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Učenici koji su se natjecali vratili su se u Hrvatsku danas oko 10 sati

27.5.2015.
12:50
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U Orlandu na Floridi je prije četiri dana održano međunarodno informatičko natjecanje učenika srednjih škola All-Star ACSL 2015., a na njemu su juniorski i seniorski tim XV. gimnazije (MIOC) osvojili prvo mjesto, a Intermediate tim četvrto!

Image
Foto: Acsl.org

U juniorskom timu su se natjecali Vilim Lendvaj, Petar Nizić-Nikolac, Ivan Stjepanović, Matko Petrović i Josip Klepec te su osvojili 79 od 80 mogućih bodova. Jedan bod su izgubili samo na teoretskom dijelu u pojedinačnom nastupu svakog člana, dok su zajedničkim naporom na programskom dijelu sve riješili perfektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Acsl.org

Seniorski tim (Tonko Sabolčec, Kristijan Štefanec, Luka Barišić, Kristijan Rupić, Domagoj Bradač) natjecanje je završio na prvom mjesto s ukupno 115 od mogućih 120 bodova. U programskom dijelu zajedno su riješili sve zadatke, dok su u teoretskom dijelu savršeni učenik imali Luka Barišić i Kristijan Rupić.

Image
Foto: Acsl.org

Intermediate tim (Adrian Beker, Robert Benić, Martin Rosenzweig, Petar Orlić i Nikola Herceg) natjecanje je završio na 4. mjestu. Nakon programskog dijela imali su savršen učinak, dok su nakon teoretskog dijela natjecanje završili s ukupno 110 od 120 bodova. Savršen učinak na teoriji imao je RobertBenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenici koji su se natjecali vratili su se u Hrvatsku danas oko 10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo