Trip-hop velikan ne podnosi ćakulu / Trickyja izludjela brbljavost Splićana pa je prekinuo koncert

Image
Foto: Richard Pohle/News Syndication/PIXSEL

Tricky je u četvrtak napustio pozornicu splitskog kluba Judino drvo zbog, očito, neizdržive brbljavosti publike.

29.1.2016.
15:23
Richard Pohle/News Syndication/PIXSEL
VOYO logo

Split rijetko kada posjete zvijezde Trickyjevog kalibra, no kada se to dogodi događaj se pamti godinama. Ipak, ovaj će se koncert pamtiti iz pogrešnih razloga. Naime, svega 45 minuta nakon početka rasprodanog koncerta, trip-hop velikan je napustio pozornicu Judinog drva. Razlog svemu bila je nesnosna brbljavost koja ga je očito izludjela pa im je dobacio: „You people talk too much“.

Na pozornicu je zatim izašao organizator i publici otkrio da je Tricky u klubu od 15 sati gdje je četiri sata odrađivao tonsku probu, a iz čega se da zaključiti koliko je glazbenik pedantan po pitanju zvuka i izvedbe. Potom je publika upozorena da se zvijezda večeri neće vratiti ukoliko se ne stišaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon petnaestak minuta čekanja Tricky i njegovi Skilled Mechanics su se vratili na pozornicu, a dočekala ih je publika koja se međusobno stišavala. Međutim, ni nakon drugog pokušaja Splićani nisu naučili lekciju te su glazbenici nakon dvadesetak minuta svirke u potpunosti odustali i prekinuli koncert.

Možda će više sreće (i poštovanja) imati Zagrepčani koji večeras od 22 sata u Močvari imaju prilike gledati Trickyja na rasprodanom koncertu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo