Osobne Financije / Tri savjeta kako možemo povećati iznos novca na tekućem računu!

Image
Foto: promo

Kako iskoristiti ovu situaciju i uštedjeti novac? Kako posuditi novac bez da napustimo svoj dom?

24.4.2020.
0:01
promo
VOYO logo

Neki su naučili mudrije postupati s novcem, znaju ga i oplemeniti i uštedjeti, dok su drugi malo ležerniji u pristupu novcu. Posljednji tjedni pokazali su nam da, ma koliko pažljivi bili, postoje situacije izvan naše kontrole. Recimo, mnogi obrtnici, mali i srednji poduzetnici ne smiju raditi. A kako onda privređivati? To pred njih postavlja nove, zahtjevne financijske zahtjeve.

I u boljim se vremenima može dogoditi da nas iznenade nepredviđene situacije poput puknuća cijevi u kupaonici, pokvarene perilice suđa, popravka automobila, plaćanja zdravstvenih usluga i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često nas u takvim situacijama spašava naša štednja. Što ako je (više) nemamo? Što ako nam ni prijatelji ni bliske osobe nisu voljne „uskočiti“ i posuditi hitno potreban novac? Jesmo li kandidati za ostvarivanje online pozajmice od nekoliko tisuća kuna? Je li istina da mikrokredit možemo ostvariti bez napuštanja svog doma?

1. UŠTEDA PRI KUPNJI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trošimo li manje nego što su naša primanja, štedimo. Trošimo li više, zapadamo u dugove. Znamo, lagano je reći „štedite“, ali ako su vam primanja ionako mala, to je stvarno teško. I svi oni koji imaju manja primanja, a nisu u minusu, već su napravili odličnu stvar! Jedan od čestih, a korisnih savjeta na temu uštede je kako kupovati:

  1. u trgovinu idite s popisom potrebnih namirnica
  2. ne birajte proizvode samo sa srednjih polica, već s onih nižih i viših, jer na njima možete pronaći proizvode iste kvalitete, ali po nižoj cijeni
  3. koristite akcije i posebne ponude
  4. skupljate bodove na karticama vjernosti i koristite se tim pogodnostima
  5. odvojite vrijeme koje ćete provesti u trgovini

Ograničite li svoje vrijeme, nećete se uplesti u pregledavanje onog što vam nije na popisu. U trenutačnoj situaciji ionako se savjetuje da ne provodimo više od 20-ak minuta u trgovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. SUZDRŽITE SE OD ONLINE KUPOVINE NEPOTREBNIH STVARI

Pripazite da vas previše ne opčara online kupovina. Dok su trgovine zatvorene, internet trgovina caruje! Budite realni: ako ne idete na posao, onaj lijepi sako koji vam je zapeo za oko sada vam stvarno ne treba! Želite li se malo „počastiti“, pazite da to budu stvari koje vam i inače trebaju. Ovo je idealno doba za generalno pospremanje uz koje možemo napraviti bolji uvid u ono što već posjedujemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate li da preko interneta možete naručiti željeni iznos novca koji u roku 24 sata može biti dostavljen na vaš tekući račun? Riječ je o mikrokreditima, tj. online pozajmicama novca.

3. KAKO POSUDITI NOVAC PUTEM ONLINE POZAJMICE?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularnost online pozajmica novca porasla je u Europi još prije 10-ak godina, dok se taj model građanima Hrvatske ponudio prije nekoliko godina, ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. Sistem mikrokredita pokazao se kao dobar prijatelj u nevolji ili kad nam jednostavno treba nekoliko tisuća kuna više.

Credit Point One je nebankarska financijska korporacija iz Španjolske koja vam stoji na raspolaganju s pozajmicama od 500 do 20 000 kuna. Rok otplate je od 15 do 180 dana, uz mogućnost odgode dospjele obveze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li i sami posuditi novac od tvrtke Credit Point One, važno je da ste punoljetni, imateredovita primanja i tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen. Putem jednostavnog online obrasca podnosi se zahtjev za pozajmicom.

Važne napomene:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • potrebno je imati mobitel, tablet ili računalo i pristup internetu
  • novac se dostavlja na tekući račun u roku dan-dva
  • nema nepotrebne papirologije
  • dokumenti koje trebate fotografirati i priložiti već su vam u novčaniku ili ih možete dobiti e-mailom (npr. zadnja platna lista ili zadnji odrezak od mirovine)
  • ne morate objašnjavati svoje razloge zašto trebate novac
  • nije vam potreban jamac

Upoznajte se s financijskim online načinom poslovanje i posjetite internetske stranice Credit Point One.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo