PRIJE PONOĆI / Tri pijana muškarca se potukla u kafiću u Glini. Jedan od njih stolicom udario policajca

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

17.10.2022.
12:41
Slaven Branislav Babic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Trojica pijanih muškaraca u subotu 15 minuta prije ponoći u Glini su se verbalno i fizički sukobili i svi zadobili lakše ozljede, a jedan od njih je stolicom udario policajca.

Naime, prema izvješću Policijske uprave sisačko-moslavačke u sukobili su se u kafiću 30-godišnjak (2,09 promila), 27-godišnjak (2,58 promila) i 25-godišnjak (2,76 promila). Kada ih je policajac pokušao spriječiti u narušavanju javnog reda i mira, 30-godišnjak ga je udario stolicom i lakše ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni 30-godišnjak je uz uporabu sredstva prisile uhićen te je doveden u prostorije policijske postaje, a za vrijeme uhićenja je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 27-godišnjak i 25-godišnjak su do otriježnjenja dovedeni i smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja sva trojica će biti prekršajno prijavljena sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je zbog sumnje u počinjeno kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi u pokušaju osumnjičeni 30-godišnjak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo