fizički nasrnuo /

Traže se svjedoci nasilnog ispada vozača autobusa 109: 'Otvorio je vrata pljunuo na mene i vikao mi da sam kur*****a'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Na stanici je to sve vidjelo sigurno cca 20 ljudi pa vjerujem da postoji netko tko bi se javio i potvrdio pregrozan čin koji je djelatnik gradske javne službe pred 20 svjedoka napravio'

7.2.2018.
9:32
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivana Čabrajec je na svom Facebooku objavila priču o vrlo neugodnoj situaciji koja joj se dogodila jučer poslijepodne s vozačem ZET-ova autobusa u Novom Zagrebu.

Sve se dogodilo nakon što joj se auto počeo kvariti pa se zaustavila na kraju ugibališta autobusne stanice Vatikanska ulica, a to je učinila kako joj automobil ne bi stao nasred ceste. Uskoro je naišao autobus linije 109, a ljutiti vozač je izašao iz autobusa i nasrnuo na vlasnicu automobila. Sve se dogodilo jučer u 16:33 sati. Ivana apelirala na ljude da podijele njezin status kako bi mogla pronaći svjedoke ovog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit ZET-u o navedenom incidentu, iz Odjela za odnose s javnošću odgovaraju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako nismo službenim kanalima zaprimili prigovor vozačice osobnog automobila, u tijeku je ispitivanje svih okolnosti ovog neželjenog događaja. U sličnim situacijama ZET promptno reagira te uspostavlja izravni dijalog. Ukoliko je došlo do neprihvatljivog obrasca ponašanja našeg djelatnika,svakako upućujemo ispriku, no dok se ne prikupe relevantne činjenice nezahvalno je davati komentar i sud u cijelosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo