MODERNI ELVIS / Toni digao Severinu na noge, nije mogla odoljeti njegovom plesu na stageu: 'Hvala ti na ovom showu'

Image

Ja ne znam kako će ta publika glasati', nadodao je Tonči, pritom misleći da su kandidati toliko dobri da se gledatelji neće moći odlučiti koga poslati u finale.

18.11.2023.
22:33
VOYO logo

Toni Peruško odveo je šou u sasvim drugom smjeru. Njegov autentičan glas oduševio je gledatelje i žiri izvodeći svevremenski hit "Creedence Clearwater Revival - Travelin' Band".

U pravom rock 'n' roll stilu Toni je pokupio sve najbolje reakcije, a po završetku izvedbe gledatelji u publici su klicali "Toni, Toni, Toni...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Severinu je glazba toliko ponijela da je čak i zaplesala, a Antonija Blaće se složila da je ovo bilo nešto izvanredno. Nika ga je upitala kako je naučio tako dobro plesati, a usporedili su ga i s modernim Elvisom.

"Hvala ti što si u ovom šou", rekao je Tonči, pa nadodao: "Naš šou je najgledaniji upravo zbog ljudi poput tebe, tebe i preostalih 11 kandidata - hvala ti na tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne znam kako će ta publika glasati", nadodao je Tonči, pritom misleći da su kandidati toliko dobri da se gledatelji neće moći odlučiti koga poslati u finale.

Severinu je oduševila i Vanessa Kralj koja je za nastup odabrala Severininu pjesmu. Pjevačica se odmah počela smješkati i čak izavila: "Otpjevala si ovo bolje od mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonči joj je rekao da je uzaludno išla na fakultet jer je za nju namijenjeno da bude pjevačica. Nika joj je savjetovala da mora imati povjerenje u sebe, oslanjati se na sebe i istaknula da ju ni bol u grlu nije spriječila u današnjem nastupu.

"Doktorirala si sofisticiranost" zaključio je Miletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo