NEVJEROJATAN PREOKRET! KARAMARKO SADA PORUČUJE: / 'U ovom trenutku bi bilo najbolje da i premijer i ja i Petrov odemo iz Vlade"

Image
Foto: PIXSELL, Robert Anic

Tomislav Karamarko u srijedu popodne novinarima je rekao kako je odluka o opozivu premijera Tihomira Oreškovića trebala izazvati šok u javnosti, da bi se nešto promijenilo.

8.6.2016.
18:16
PIXSELL, Robert Anic
VOYO logo

"HDZ će napraviti sve da što prije izađemo iz problema. U ovom trenutku bi bilo najbolje da i premijer i ja i kolega Petrov odemo iz Vlade", kazao je Tomislav Karamarko za N1 ističući kako je najbolje da se sve restarta i osvježi te da novog premijera da stranka koja ima najviše mandata, dakle HDZ. Pritom je istaknuo kako su interesi stranke važniji od pojedinačnih.

HDZ ne može biti nečija noseća struktura

"Zato smo i napravili taj šok kako bi se nešto dogodilo i kako bismo rekli da je dosta ovakvog rada i odnosa. Jučer sam htio sve usijane glave pozvati da se ohlade. Trendovi su dobri i sve nam ide u prilog osim odnosa", rekao je Karamarko dodajući da se mora nastaviti raditi jer je to važno za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno pričamo o reformama, vrijeme je da se HDZ pokaže kao relativni pobjednik ovih izbora i ne može poslužiti kao noseća struktura nekome da bi obnašao dužnost. Uvijek ima šanse i bilo bi neozbiljno da se ne dogovorimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RUŠENJE PREMIJERA: /

Milanović uočio zamku koju mu je postavio Karamarko pa promijenio taktiku

Image
RUŠENJE PREMIJERA: /

Milanović uočio zamku koju mu je postavio Karamarko pa promijenio taktiku

Vlada bez Karamarka i Petrova, ali s Oreškovićem?

Na pitanje postoji li mogućnost da Orešković ostane premijer, a da se on i Božo Petrov povuku Karamarko je kazao: "Teško u ovom trenutku. Ne znam što bi se trebalo dogoditi, kakve promjene bi se trebale dogoditi. Sve opcije mogu biti otvorene, ako se dogovorimo, ali jako teško".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući kritike svojih stranačkih kolega iz Europskog parlamenta kazao je kako "svi u HDZ-u imaju pravo na svoje mišljenje, ali da nemaju svi uvid u detalje. Postoje odluke stranačkih tijela koje se moraju poštivati. Najviše znamo mi koji smo u zemlji svaki dan i znamo što se događa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ov PORTAL: ‘SOA ima pravu medijsku bombu o Tomislavu Karamarku!’

Sve o krizi vlasti u Hrvatskoj možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo