gradska skupština /

Tomašević: ‘Bit će zanimljivo kad će kritike upućivati oni koji su sjedili u NO Holdinga. Vjerujem da će i uhićenja obilježiti sjednicu'

Image
Foto: Pixsell

Koliko znam, istražitelji nisu danas u Gradskoj upravi. Još se dosta stvari treba raščistiti, poručio je

15.7.2021.
9:32
Pixsell
VOYO logo

Počela je druga sjednica Gradske skupština Grada Zagreba. Uoči sjednice gradonačelnik Tomislav Tomašević dao je izjavu rekavši da se nada  dobroj i konstruktivnoj raspravi te da je najvažnije da se izglasaju točke.

Na upit očekuje li kritike naglasio je da očekuje: "Bit će zanimljivo kad će ih upućivati ljudi koji su sjedili u NO Holdinga koji je postavljen zadnjih nekoliko godina. Vjerujem da će i uhićenja obilježiti Sjednicu. Postala su svakodnevnica. Koliko znam, istražitelji nisu danas u Gradskoj upravi. Još se dosta stvari treba raščistiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević je rekao da ga DORH nije ispitivao te se osvrnuo još jednom na uhićenja: "Činjenica je da su uhićenja krenula nakon promjene vlasti. Najavili smo da će se riješiti korupcijska hobotnica, a uhićeni moraju dokazati svoju nevinost na sudu. Meni je bitno da se to počne raščišćavati, bolje ikad nego nikad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dnevnom redu 2. sjednice bit će, među ostalim, prijedlozi odluka o ustrojstvu i djelokrugu Gradskih upravnih tijela, o izmjeni Odluke o plaći, odnosno naknadi za rad i drugim pravima predsjednika i potpredsjednika Gradske skupštine te o kratkoročnom zaduživanju Grada.

Razmatrat će se, uz ostalo, izvješća o izvršenju programa građenja komunalne infrastrukture te održavanja javnih prometnih površina, građevina i uređaja javne namjene, javne rasvjete te izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta u 2020.. Na sjednici će se raspravljati i o izvršenju programa i planova održavanja komunalne infrastrukture u  gradskim četvrtima i mjesnim odborima Grada Zagreba u 2020. godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo